Regulament GiveAway Februarie 2021

REGULAMENT CONCURS Giveaway Februarie 2021 (23.02.2021 - 01.03.2021 inclusiv)


Organizator
Concursul este realizat de catre compania SAMUEL PREST SRL, cu sediul in Tulcea, Str. Taberei, nr.7, numar de inregistrare la Registrul Comertului J36/995/1994.

Perioada de desfasurare
Concursul se desfasoara in perioada 23.02.2021 pana in data de 01.03.2021, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram si pe site-ul www.oneliving.ro
Locul de desfasurare al concursului
Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram @OneLiving.ro
Dreptul de participare la concurs
In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei SAMUEL PREST SRL nu vor putea participa la concurs.

Premiul
Premiul Concursului este oferit de catre SAMUEL PREST SRL si consta in Coltar extensibil CHESTERFIELD 2 cu dimensiunile 250x165x95cm cu lada de depozitare si material MONO VELVET. Produsul este expus si se poate vedea in Showroom Bucuresti - Sos. Pantelimon 248-250.
Castigatorul va fi extras in data de 02.03.2021 prin intermediul website-ului www.random.org si vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Instagram One Living si pe story FACEBOOK si Instagram.
Conditii participare :
1. Urmareste contul @oneliving.ro
2. Apreciaza aceasta postare
3. Eticheteaza 3 prieteni pe care ai vrea sa ii inviti la un film pe noul coltar (nu exista limita la comentarii)

Regulamentul Concursului
Deciziile de acordare a premiului apartine in totalitate brandului One Living. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice, vanzatorii si patronii magazinelor, angajatii One Living si toti cei implicati in organizarea acestei campanii. 7.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora. 7.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament. 7.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs. 7.5. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv. 7.6. Premiile se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire. 7.7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.


Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal
Scopul
Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma SC SAMUEL PREST SRL prin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.
Securitatea si confidentialitatea datelor
Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor gasiti pe OneLiving.ro