!!!NOU!!!

Livrare Premium pentru urmatoarele Orase: Bucuresti, Constanta.
Livrarea Premium inseamna ca echipa OneLiving.ro va transporta, cara + monta canapeaua/coltul la dvs. in locatie.
Acest serviciu se adreseaza numai produselor de tip Canapele, Coltare si Paturi Tapitate.
Echipa OneLiving.ro te va suna cu cateva zile inainte de livrare sa iti comunice cand se va face livrarea, In ziua livrarii/ cu o zi inainte, te vom suna din nou sa stabilim ora livrarii pentru ca tu sa stai linistit si fara stres cine va cara si cine va monta.
Vei fi intotdeauna sigur ca produsele vor ajunge asa cum le-ai vazut in prezentare si fara a fi lovite la transport, carate necorespunzator etc.
Vei putea plati la livrare numerar si in curand vei putea plati si cu cardul la Livrare. (vom anunta acest lucru la check-out pe site)
Pentru acest serviciu, vom percepe un mic comision de 129ron (tva inclus).

Livrarea este GRATUITA pe teritoriul Romaniei, indiferent de valoarea sau produsul comandat (transport prin FAN Courier - nu se aplica pentru livrare Premium)

Toate livrarile sunt facute prin FAN Courier. (cele de canapele/coltare dar si cele de mostre)

Pentru ca produsele One Living sunt produse la comanda in functie de spatiul clientului, ne luam timp de 20-40 zile calendaristice in care echipa OneLiving se va asigura ca produsul comandat va fi atat creat cat si ambalat la cele mai inalte standarde.

*FAN Courier si-a schimbat politica livrarii produselor cu volum mare, de aceea toate coletele se livreaza pana la usa blocului/usa casei.(totusi, in 90% din cazuri coletele se livreaza pana la usa apartamentului sau chiar si in casa, dar din spusele clientilor, toti au fost "atenti" cu cei care au carat)
Pentru nelamuriri legate de livrarea produselor, nu ezitati sa ne contactati