Sase motive pentru care sa iti faci o canapea personalizata

by One Living
Sase motive pentru care sa iti faci o canapea personalizata

O canapea personalizată este un obiect creat sau accesorizat după cerințele proprii care îți oferă șansa să îți lași puțin amprenta asupra ei. Un living decorat după gustul tău mereu va impresiona și va contura acea oază de frumusețe care te va caracteriza. Prin personalizarea canapelei vei beneficia de elemente autentice, prezente doar în interiorul căminului tău, unde sunt armonizate diverse tonuri de culori. Indiferent că îți dorești un living cu accente clasice sau moderne este indicat să contribui la realizarea acestui spațiu. Livingul este esențial îintr-o locuință, fiind destinat în special primirii musafirilor, dar și a relaxării familiei. Pentru a te covinge că merită efortul și timpul de așteptare pentru a te bucura de o canapea concepută după preferinețele tale și a partenerului, am pregătit șase motive întemeiate.

1. Culoarea canapelei determină starea de spirit

Perfect adevărat! Culorile sau nuanțele ocupă un rol esențial în viața ta, deoarece ele influențează atmosfera care predomină în acea locuință, dar în același timp acționează și asupra stării de spirit sau a sentimentelor. Mai mult decât atât, o nuanță poate avea un impact diferit asupra membrilor unei familii, de aceea deciza finală va trebui să fie luată de comun acord pentru a exista armonie în livingul tău.

2. Beneficiezi de o doză semnificativă de libertate

În acest pas, poți să optezi pentru structura internă a canapelei (lemn, metal) dar și pentru realizarea întregului corp. Dacă îți dorești o husă specială pentru schimbarea imaginii canapelei, ești liberă să o faci, deoarece poți să oferi o altă tentă livingului. Țesătura de la exterior este cea care face diferența dintre un model calitativ și unul ieftin. Așadar, materialul poate fi accesorizat exact cu draperiile sau cu tapetul existent. În final, totul va căpăta un efect vizual mai deosebit și bineînțeles o anumită conotație.

3. Calitatea saltelei sau a buretelui

Dacă nu îți plac arcurile, atunci o saltea din poliuretan este cea mai bună soluție pentru un șezut confortabil. Poliuretanul reduce riscul apariției unor alergii și susține coloana vertebrală într-o manieră eficientă și sănătoasă. Optează pentru o canapea cu acest tip de saltea care permite și o poziție corectă a întregului corp.

4. Existența unor profesioniști care cunosc foarte bine cerințele clientului

Adeseori se poate întâmpla să te confrunți cu problema amenajării unui living și nici un model existent nu te mulțumește. Această situație este des întâlnită atunci când dorești să aduci ceva nou în livingul tău. Acum este momentul potrivit să apelezi la profesioniști specializați care te vor îndruma și totodată vor crea acel produs avut în minte. Într-un termen limită, echipa respectivă îți va livra comanda, fabricată după un proiectul dorit.

Explorează site-ul OneLiving pentru a descoperi mai multe informații legate de obiectele de mobilier pe care le punem la dispoziția ta!

5. Design personalizat = design de calitate

Ne place să spunem ca designul de calitate reflectă sufletul familiei care dorește să transmită un aer personal celor care vin în vizită. Personalizarea unui anumit obiect înseamă și o experiență de neuitat în care dezbați diferite subiecte și vei învăța să îți comunici direct dorințele tale. Va fi o adevărată relaxare să descoperi îndeaproape modelele existente de canapele care îți servesc ca și sursă de inspirație. Un model conceput de la zero este o piesă originală în care se regăsește personalitatea celui care a avut ideea.

6. Incadrarea perfectă a canapelei preferate în locul dorit

Cu siguranță ai răsfoit cataloagele, revistele și site-urile care comercializează astfel de obiecte de mobilier și ai ales modelul. Însă partea rea este că spațiul disponibil nu îți permite să și finalizezi comanda. Păcat, dar de aceea există și posibilitatea de personalizare. Acum te poți bucura de modelul preferat care se va integra fără probleme în spațiul destinat. În aceast pas, poți să optezi fie pentru un model fix sau de ce nu pentru unul extensibil pentru a te relaxa și mai bine.

În final, te sfătuim să ții cont de cele șase beneficii enumerate pentru care merită să apelezi la o companie specializată în fabricarea canapelelor la comandă. OneLiving este nerăbdatore să îți ascultă dorința și să execute imediat comanda.

NEWSLETTER

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata si va fi folosita strict pentru OneLiving.ro

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published