De ce să îți faci o canapea la comandă?

by One Living
De ce să îți faci o canapea la comandă?

La această întrebare există o mulțime de răspunsuri diferite, însă noi o să răspundem doar la patru, mizând pe faptul că sunt bine justificate pentru a te convinge că merită să realizezi o canapea la comandă.

Există un interval de timp între proiectarea comenzii, executarea și livrarea produsului, însă rezultatul finit va fi conform așteptărilor tale. Stilul și confortul sunt două aspecte la care toată lumea aspiră, iar de aceea ele sunt frumos regăsite într-un produs personalizat, exact dupa propriile preferințe. Înainte de a-ți schița modelul preferat este important să iei la pas toate showroom-urile de specialitate pentru a reuși să îți faci o idee despre modul în care dorești să arate viitoarea canapea.

Spre deosebire de un model standard, cel la comandă deține marele avantaj de a fi personalizat pentru a avea dimensiunea și culoarea portivită. Nu este de neglijat nici materialul tapițeriei care va influența aspectul și durata de utilizare.

Iată care sunt cele patru motive pentru care să îți faci o canapea la comandă

Dacă ești o persoană cu simț artistic și curajoasă, acum ai ocazia să optezi pentru o canapea în tonuri electrizante (roșu savana, albastrul smarald) care va fi punctul de atracție a unui living non-conformist.
Este important să te regăsești în fiecare piesă de mobilier care să îți ofere liniștea și în același timp o doză de insiprație. În cazul în care consideri că modelul ales nu schimbă ambianța încăperii, ești liberă să adaugi și ceva accesorii interesante care să transforme canapeaua în piesa centrală a livingului (perne, brațe, clipsuri).

Te poți bucura de un design multifuncțional care să arate perfect, dar care să nu te copleșească prea mult. Te încurajăm să îți comanzi o canapea în forma literei L, un model practic, ideal pentru familiile care își petrec seara vizionând un film.

Prețul unui obiect de mobilier la comandă poate fi uneori mult mai avantajos. Se întâmplă ca să optezi pentru o canapea în stil clasic care să atingă instant esența esteticului. De obicei o firmă serioasă, include în prețul executării transportul și montajul gratuit al canapelei. Ne place să spunem ca niciodată un profesionist nu îți va lăsa clientul până când comanda va fi livrată și așezată în locul destinat ei.

Atunci când deja ți-ai finalizat în mare parte schița, ai discutat cu reprezentații care îți vor executa comanda, nu uita să comanzi și o husă ce va proteja canapeaua. Aceasta este văzută ca fiind o soluție bine venită de a mai schimba puțin decorul și de a experimenta reamenajarea livingului. Uneori o canapea expusă într-un showroom nu beneficiază de o astfel de husă sau aceste alternative sunt fabricate doar pentru anumite modele avute în stoc. Amintește-ți cât de important este să protejezi canapeaua, mai ales dacă ai alocat ceva banuți.

În final, dorim să îți propunem și un partener de încredere care este specialist în execuția modelului ideal care se adaptează cu usurință cerințelor tale și bineînțeles tendințelor pieței. Echipa OneLiving te va consilia pentru ca tu să faci cea mai înțeleaptă alegere care să confere livingului un strop de unicitate. 

NEWSLETTER

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata si va fi folosita strict pentru OneLiving.ro

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published