3 stiluri de canapele pentru o locuinta moderna

by One Living
3 stiluri de canapele pentru o locuinta moderna

Pe parcursul acestui articol descoperi cinci modele de canapele ce oferă o tentă modernă oricărui living. Considerate niște piese de mobilier versatile, canapelele pun în valoare gradul de eleganță a unei locuințe și de asemenea latura creativă a familiei. Echipa noastră, a nominalizat un stil chic de amenajare care este regăsit atât în revistele de specialitate, cât și în magazinele destinate decorațiunilor interioare.

Stilul Scandinav

Stilul scandinav reprezintă astăzi un trend în designul interior, datorită simplității sale, reflectată în linii drepte, forme geometrizate și funcționalitate mărită. Oricine merită o astfel de atmosferă minimalistă, unde lumina naturală domină întreg livingul care la rândul său se bucură de spațiu și o aerisire totală. O să îți prezentăm câteva modele de canapele fiabile, confortabile și ușor de manervrat care mizează exclusiv pe un stil ce și-a câștigat prestanța de a fi o adevarată atracție a livingului.

Stilul Oslo

Oslo este un stil care pune accentul pe latura clasică a unei canapele care se caracterizează prin existența unui burete la nivelul pernelor și a șezutului, fapt ce transformă această piesă de mobilier într-una mai aspectoasă. În funcție de dimensiunea livingului, există canapele cu două sau trei locuri, toate fiind completate și de o husă care să împiedice patrunderea unor pete. Modelul Lima existent pe site-ul nostru se încadrează cel mai bine în stilul prezentat și totodată îți permite să te relaxezi în orice moment, datorită calității superioare a buretelui fin.

Stilul Englezesc

Stilul Englezesc este cel mai bine conturat în modelul Charme și Chesterfield, care deși au un design mai aparte comparativ cu canapelele anterioare, aceastea se încadrează tot în stilul nordic. Datorită aspectului mai sofisticat, aceaste piese de mobilier măiestuoase induc o stare de spirit de neegalat. Cotierele oferă un grad sporit de confort, chiar și atunci când stai întinsa.

Modele de canapele “îmbrăcate” în materiale rafinate, le transformă în obiecte de mobilier mult mai controversate. La prima impresie, stilul scandinav transmite un aer rece și poate rigid, însă adeseori este reflectat de catifea, un material sofisticat și de lux pe care femeile îl adoră. Prin intermediul canapelei extensibile Monaco în locuința ta va predomina un decor vesel care este amenajat cu bun gust, datorita nuanței puternice. Așadar, acestea sunt modelele de canapele pe care noi le recomandăm cu drag cliențiilor noștri. Optează pentru stilul scandinav și surprinde-ți musafirii cu modele extravagante. Explorează site-ul OneLiving pentru a descoperi mai multe informații legate de obiectele de mobilier pe care le punem la dispoziția ta!

NEWSLETTER

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata si va fi folosita strict pentru OneLiving.ro

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published